Ne puteți contacta pe site, pe Facebook sau la telefoanele: 0268 472 474 sau 0723584887

Livrare GRATIS cu Poșta Română, la orice comandă peste 300 lei.

 

Roy Hession

Roy Hession s-a născut la Londra în 1908. El l-a acceptat pe Isus în 1926 în timp ce se afla într-o tabără de vacanță creștină; în mare parte prin mărturia unui văr care era ofițer de marină. După ce a lucrat timp de zece ani pentru banca comercială Barings, s-a angajat să predice cu normă întreagă și a devenit unul dintre cei mai eficienți evangheliști creștini din Marea Britanie de după al doilea război mondial, în special în rândul tinerilor.

Roy Hession, știa că a pierdut puterea Duhului în viața sa – un sentiment teribil în timp ce își conducea campaniile de evanghelizare. În 1947, Hession s-a întâlnit cu liderii Bisericii din Africa de Est, care se confrunta atunci cu o revigorare radicală și și-a recunoscut nevoia personală profundă. A fost ca și cum ți-ai reîncepe viața creștină când a venit cu umilință la Cruce.

Principiile pe care Domnul l-a învățat au fost publicate pentru prima dată în 1950 sub denumirea Calvary Road (Drumul Calvarului), carte disponibilă acum în peste 70 de limbi. Alte titluri ale lui Hession includ „L- am vedea pe Isus , Să fim umpluți acum” și multe altele.

În 1967 și-a pierdut prima soție, Revel, într-un accident rutier. Ulterior s-a căsătorit cu Pamela Greaves, care lucrase ca misionară în Africa de Est.

Roy Hession a murit în 1992, dar este amintit pentru entuziasmul său contagios și umorul său; dar mai ales pentru poziția sa neclintită pe principiile pocăinței și harului care deveniseră atât de prețioase pentru el.

Date biografice preluate de pe Peoplepill.com

Roy Hession

Distribuie

0 - 40 din 1 rezultate pentru

Pagina anterioară
Pagina următoare