Ne puteți contacta pe site, pe Facebook sau la telefoanele: 0268 472 474 sau 0723584887

Livrare GRATIS cu Poșta Română, la orice comandă peste 300 lei.

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal

1. Scopul colectarii datelor cu caracter personal

Site-ul clcromania.ro va solicita, la inregistrare, un numar de informatii strict necesare, care contin date cu caracter personal: NUME si PRENUME, EMAIL. De asemenea, în timpul procesului de comandă, se mai solicită date cum ar fi: ADRESĂ POȘTALĂ, LOCALITATE, JUDEȚ, NR. TELEFONIC și date de facturare pentru societăți comerciale, cum ar fi COD IDENTIFICARE FISCALĂ (CUI), NR. INREGISTRARE.

Administrarea datelor personale inregistrate in baza de date a siteului clcromania.ro are ca scop exclusiv folosirea acestor date in vederea prelucrarii si monitorizarii comenzilor, emiterii facturilor si chitantelor precum si a documentelor necesare in vederea livrarii produselor. 

2. Refuzarea furnizării datelor cu caracter personal

In cazul in care considerati necesar, aveti dreptul de a refuza furnizarea informatiilor solicitate pe parcursul utilizarii site-ului. Insa, aceste date sunt necesare pentru a putea onora comenzile inregistrate pe site-ul clcromania.ro, refuzul, total sau partial, de a furniza aceste date, sau furnizarea de informatii incorecte sau incomplete, ducand la imposibilitatea onorarii comenzii dumneavoastra.

3. Dezvăluirea datelor cu caracter personal

Libraria CLC SRL nu vinde si nu ofera unor terte entitati datele furnizate pe site-ul clcromania.ro.

Libraria CLC SRL nu incurajeaza SPAM-ul, drept pentru care, nu va furniza informatile dumneavoastra in acest scop altor entitati. 

Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat conform legilor in vigoare.

4. Date confidentiale privind carduri, conturi bancare, parole personale

Nu se stochează datele cardurilor: În cazul selectarii platii cu card, datele cardului de plata al clientului/cumparatorului nu vor fi accesibile si nici nu vor fi stocate de catre clcromania.ro, ci doar de catre institutia de autorizare a tranzactiei respectiv institutia autorizata sa presteze servicii de identificare a cardului si de stocare de date, institutii prin intermediul carora clientul efectueaza platile cu cardul.

Libraria CLC SRL nu solicita utilizatorilor sai prin niciun mijloc da comunicare (telefon, e-mail etc) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale etc.

5. Dispozitii prevazute de lege

Libraria CLC SRL prelucreaza in conditii de siguranta si numai pentru scopurile mentionate mai sus datele cu caracter personal furnizate de catre client/cumparator. Astfel clientilor le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata , si ale legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. 

Prin citirea prezentului document ati luat cunostinta de faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege.

6. Acceptarea furnizarii datelor

Prin completarea datelor, in formularul de Creare de Cont, Introducere adresă livrare/facturare sau Comanda, cumparatorul declara si accepta ca datele furnizate sa fie incluse in baza de date a Libraria CLC SRL si isi da acordul ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut in prezentul document.

7. Stergerea si modificarea datelor

Clientii au dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal, sau oricare dintre drepturile garantate de lege, in baza unei cereri scrise, semnata si datata, trimisa catre Libraria CLC SRL.

Conținutul acestui website este proprietatea S.C. Librăria CLC S.R.L. Nici o parte a acestui website nu poate fi reprodusă fără acordul prealabil în scris al S.C. Librăria CLC S.R.L. str. Constantin Brâncoveanu 37, Brașov, România. Tel.: +40 268 472 474. CLC România face parte din organizația CLC International