Ne puteți contacta pe site, pe Facebook sau la telefoanele: 0268 472 474 sau 0723584887

Livrare GRATIS cu Poșta Română, la orice comandă peste 300 lei.

 

Noutati de toamna


Distribuie
Noutati de toamna
"Mântuit mai presus de orice îndoială" de John MacArthur
 
Citind această carte, vei simți încurajarea de a-ți dori să ai parte de harul mântuitor pe care îl găsești în Isus Cristos.

"Mântuit mai presus de orice îndoială" oferă un ghid de studiu pe care îl poți folosi atât în particular, cât și în studii colective. Ghidul conține întrebări de investigare, sugestii pentru rugăciune și activități, toate menite să facă legatura între adevărurile biblice care schimbă viața unui om și aspectele practice ale vieții de fiecare zi.

 

"Surprinși de iubire" de Patti Callahan
 
O ÎNTREBARE DESPRE CREDINȚĂ S-A TRANSFORMAT ÎNTR-O PRIETENIE. ACEASTĂ PRIETENIE A CONSTRUIT O PUNTE PESTE ATLANTIC. APOI... S-A TRANSFORMAT ÎNTR-O POVESTE - O POVESTE DE IUBIRE.
Povestea de dragoste dintre C.S. Lewis si Helen Joy Davidman Gresham a fost greu de imaginat si aparent imposibilă. Si totuși cartea ”Surprinsi de iubire” este marturia unei incursiuni uimitoare în hățișurile credinței: de la îndoială la descoperirea credinței și la marea aventură de a o pune în practică.
Patti Callahan Henry aduce un suflu uluitor de proaspăt uneia dintre cele mai frumoase povești de dragoste din literatura tuturor timpurilor: idila neașteptată dintre scriitorul britanic C.S. Lewis si Joy Davidman. Callahan relatează relația lor complexă și neconvențională cu o voce sigură, cu o perspectivă profundă asupra personajelor și cu atenție deosebită la detaliile specifice epocii. Rezultatul este o poveste foarte emoționantă despre dragoste și pierdere, o poveste fermecătoare și transformatoare.”
 
 
"Confruntați de Isus" de John Macarthur
 
Rolul confruntărilor în lucrarea lui Isus de propovăduire a învățăturii biblice. OARE ȘTII CINE ESTE CU ADEVĂRAT ISUS?
Încearcă să îți imaginezi un învățător biblic atât de devotat susținerii adevărului încât nu ratează niciodată oportunitatea de a-i confrunta pe falșii învățători și de a le respinge abaterile de la adevăratele învățături.
Printr-o rescriere a renumitei cărți clasice The Jesus you can’t ignore, lucrarea de față, intitulată "Confruntați de Isus", întreprinde o călătorie rapidă prin textele Evangheliilor. La fel ca un journalist stăruitor care și-a fixat un obiectiv bine definit, autorul și învățătorul biblic, John Macarthur, evidențiază curajul și puterea lui Isus, investigând intensitatea interacțiunilor Sale cu fariseii – interacțiune prin care El nu căuta să îndulcească sau să cenzureze realitatea.
 
 
"Comentariu exegetic al Noului Testament. Romani" de la Editura Zondervan
 
Conceput pentru pastori și învățători biblici, seria de Comentarii exegetice ale Noului Testament adună elemente ale comentariilor biblice clasice regăsite rareori împreună într-un singur volum. Scrise de cercetători biblici remarcabili, fiecare volum abordează contextul literar și structura pasajului din limba greacă. Este prezentată ideea principală a pasajului, structura lui exegetică, un comentariu verset cu verset și aplicații teologice.
Romani este cea mai lungă și mai influentă epistolă a lui Pavel. Aceasta epistola explică evanghelia în esența ei, răspunde părerilor eronate cu privire la relația creștinilor cu tradițiile lui Israel și aplică principiile ei în viața de zi cu zi a credincioșilor, în capitala deseori periculoasă a Imperiului Roman.
 
 
"Încredere și amăgire", seria Vestul canadian (vol 2) de Janette Oke, Laurel Oke Logan
 
După un an petrecut ca învățătoare în Vestul Canadian, Beth Thatcher se întoarce în casa părintească.
Dar curând își dă seama că lucrurile s-au schimbat mult de la plecarea ei, iar refacerea relațiilor apropiate cu cei dragi inimii sale se dovedește un efort mai greu decât și-ar fi putut imagina vreodată.
Dar abia acum urmează o încercare colosală a credinței lui Beth... Sfâșiată între obligațiile familiale și dorința de a-și împlini propriile vise, va descoperi Beth în cele din urmă care este adevăratul loc care-i face inima să freamăte de bucurie?
 
 "Triumful speranței", seria Întoarcere în Vestul canadian (vol 3) Janette Oke, Laurel Oke Logan
 
La întoarcerea sa în Coal Valley, Beth Thatcher găsește o sumedenie de lucruri care să o încânte...
Mina din localitate atrage tot mai mulți oameni în căutarea unui loc de muncă, ceea ce înseamnă că la școală va fi mare înghesuială.
Însă dezvoltarea rapidă a târgușorului de munte atrage după sine multe provocări. Este trimis încă un dascăl care să predea la școala din localitate, iar Beth este pusă în postura de a înfrunta o filosofie educațională foarte diferită – una care se descotorosește de orice formă de religie și care-L respinge pe Dumnezeu. Temându-se pentru copiii aflați sub directa influență a profesorului Robert Harris Hughes, Beth se străduiește din răsputeri să ia atitudinea corectă.
 
 "Domn sau învățător?" de Gelu Murariu
 
Eseul care furnizează titlul acestui volum pune în contrast apelativul „Domn“ cu care 11 din ucenici I se adresează lui Isus la ultima cină, cu apelativul „Învățătorule“, cu care I se adresează Iuda. Diferența pare nesemnificativă la prima vedere, dar are amploare și consecințe eterne.
Gelu Murariu ne cheamă să recunoaștem autoritatea de „Domn“ al lui Cristos.

 

Produse menționate sau prezentate în această postare
Comentariu exegetic al Noului Testament. Romani
Editura Zondervan

Conceput pentru pastori și învățători biblici, seria de Comentarii exegetice ale Noului Testament adună elemente ale comentariilor biblice clasice regăsite rareori împreună într-un singur volum. Scrise de cercetători biblici remarcabili, fiecare volum abordează contextul literar și structura pasajului din limba greacă și fiecare autor are propria traducere pe baza structurii literare. Este prezentată ideea principală a pasajului, structura lui exegetică, un comentariu verset cu verset și aplicații teologice.

Prețul nostru: 198,00 RON
Prețul tău: 198,00 RON

Confruntați de Isus
John MacArthur

Rolul confruntărilor în lucrarea lui Isus de propovăduire a învățăturii biblice. OARE ȘTII CINE ESTE CU ADEVĂRAT ISUS? Încearcă să îți imaginezi un învățător biblic atât de devotat susținerii adevărului încât nu ratează niciodată oportunitatea de a-i confrunta pe falșii învățători și de a le respinge abaterile de la adevăratele învățături.

Prețul nostru: 32,00 RON
Prețul tău: 32,00 RON

Domn sau învățător?
Gelu Murariu

Eseul care furnizează titlul acestui volum pune în contrast apelativul „Domn“ cu care 11 din ucenici I se adresează lui Isus la ultima cină, cu apelativul „Învățătorule“, cu care I se adresează Iuda. Diferența pare nesemnificativă la prima vedere, dar are amploare și consecințe eterne. Gelu Murariu ne cheamă să recunoaștem autoritatea de „Domn“ al lui Cristos.

Prețul nostru: 26,50 RON
Prețul tău: 26,50 RON

Incredere si amagire, seria Vestul canadian (vol 2)
Janette Oke, Laurel Oke Logan

Își iubește prietenii și elevii din Vest, însă niște chestiuni familiale o obligă să se întoarcă acasă. Și acum se confruntă serios cu întrebarea: „Unde este cu adevărat locul meu?”

Prețul nostru: 46,00 RON
Prețul tău: 46,00 RON

Mântuit mai presus de orice îndoială
John MacArthur

SUNT EU MÂNTUIT CU ADEVARAT? OARE MĂ VOI DUCE ÎN CER? CUM AȘ PUTEA FI SIGUR DE MÂNTUIREA MEA? În anumite momente ale umblării lor spirituale, toți creștinii s-au confruntat cu astfel de întrebări. Prin urmare, ce răspunsuri oferă Dumnezeu unor asemenea frământări provocatoare?

Prețul nostru: 35,00 RON
Prețul tău: 35,00 RON

Surprinși de iubire
Patti Callahan

O ÎNTREBARE DESPRE CREDINȚĂ S-A TRANSFORMAT ÎNTR-O PRIETENIE. ACEASTĂ PRIETENIE A CONSTRUIT O PUNTE PESTE ATLANTIC. APOI... S-A TRANSFORMAT ÎNTR-O POVESTE - O POVESTE DE IUBIRE. Iată o lucrare rafinată despre viața lui Joy Davidman, femeia pe care C. S. Lewis a numit-o „întreaga mea lume“, într-o carte care inspiră, încântă și provoacă deopotrivă. În această explorare magistrală a uneia dintre cele mai mari povești de dragoste din vremurile moderne, vom face cunostință cu o scriitoare stralucita, extrem de inteligenta si independenta, mamă și femeie pasionată, care a schimbat viața acestui om respectat.

Prețul nostru: 59,00 RON
Prețul tău: 59,00 RON

Categorii