Ne puteți contacta pe site, pe Facebook sau la telefoanele: 0268 472 474 sau 0723584887

Livrare GRATIS cu Poșta Română, la orice comandă peste 300 lei.

 

Eduard Serediuc

Eduard Serediuc s-a născut în Iași, România, în 1981 într-o familie creștină. Și-a predat viața lui Cristos la vârsta de 14 ani. Încă din copilărie, a avut privilegiul de a fi pregătit și implicat în slujire într-o biserică locală nondenominațională plantată și păstorită de tatăl său. Aici, pe parcursul a câtorva ani, el a slujit atât în calitate de învățător la Școala Duminicală, cât și ca pastor de tineret, pastor de închinare, predicator și învățător al Cuvântului.

În anul 2020, prin circumstanțe providențiale, Eduard și soția lui, Natalia, au fost călăuziți de Duhul Sfânt să imigreze în Statele Unite ale Americii, unde au trăit în diferite state și acolo și-au finalizat educația. În anul 2016, conduși de Duhul Sfânt, ei s-au mutat în Padova, Italia, pentru doi ani. Acolo au făcut parte din echipa de conducere a bisericii International Christian Fellowship - Eduard, ca lider de închinare și învățător al Cuvântului, iar Natalia, ca administrator al bisericii.

Eduard a absolvit Facultatea de Informatică din Iași din cadrul Universității Al. I. Cuza și Facultatea de Teologie Grace College of Divinity din Fașyetteville, statul Carolina de Nord, USA. El deține, de asemenea, și un Master în Studii Teologige de la Universitatea Regent din Virginia Beach, statul Virginia, USA. Din anul 2004, lucrează în domeniul IT ca programator și administrator de baze de date. Pentru scurt timp, el a și predat ca profesor de Teologie Sistematică (prin programul de învățământ la distanță) la Facultatea de Teologie de unde a absolvit, Grace College of Divinity, din Fayetteville, statul Carolina de Nord.
Eduard și familia lui locuiesc acum în Irvine, California.

Eduard Serediuc

Distribuie

0 - 40 din 1 rezultate pentru

Pagina anterioară
Pagina următoare