Ne puteți contacta pe site, pe Facebook sau la telefoanele: 0268 472 474 sau 0723584887

Livrare GRATIS cu Poșta Română, la orice comandă peste 300 lei.

 

Întâmplări adevărate despre puterea iertării, Corrie ten Boom


Distribuie
Întâmplări adevărate despre puterea iertării, Corrie ten Boom

După eliberarea ei dintr-un lagăr nazist de concentrare, Corrie ten Boom a refuzat să se lase pradă mâniei. În schimb, ea a ales să-i ierte pe cei care au întemnițat-o și să răspândească în lume mesajul dragostei lui Hristos. Dragoste uimitoare relatează incredibilele întâmplări pe care Corrie le-a traversat, privind întâlnirile sale cu oameni din toate cercurile sociale, și ne dezvăluie modul în care o credință ca a unui copil, în înțelepciunea și dragostea lui Dumnezeu, ne poate împinge să iertăm până la imposibil. Pe paginile acestei cărți o veți întâlni pe Corrie ten Boom, dar și pe Hristosul ei.

Extras din Prefață de Norman Grubb

Aflând din proprie experiență cum se câștigă biruința asupra lumii în ororile unui lagăr de concentrare, Corrie nu poate ține ascuns acest secret, devenind astfel, un martor cunoscut în întreaga lume, un trubadur al lui Hristos. Ea ne împărtășește în aceste câteva pagini, cu toată intensitatea experienței personale, întâlniri și discuții de toate felurile: în lagăre sau închisori, cu actrițe sau studenți, cu oameni învățați sau analfabeți. Las din mână acest manuscris spunând asemenea celor doi ucenici din vechime: „Nu ne ardea inima în noi, când ne vorbea pe drum și ne deschidea Scripturile?” (Luca 24:32). Pentru că eu nu m-am întâlnit cu Corrie, ci cu Hristosul lui Corrie.

Despre Corrie ten Boom:

Cu greu se poate estima impactul vieții lui Corrie ten Boom. Ea și familia ei și-au riscat viețile ascunzând evrei în Olanda aflată sub ocupație în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Arestată de Gestapo și trimisă în renumitul lagăr nazist de concentrare de la Ravensbrück, ea a experimentat biruința asupra lumii. După eliberarea ei miraculoasă, Corrie a început o lucrare internațională de misiune în cadrul căreia a scris multe cărți și a susținut prelegeri. Numeroasele ei călătorii, în care L-a vestit pe Hristos și în care i-a mângâiat pe cei întristați, au făcut din ea un martor cunoscut pretutindeni sau, cum a spus ea însăși, „o călătoare pentru Domnul”. Corrie a murit în 1983, la vârsta de 91 de ani. Printre cele mai îndrăgite cărţi ale sale se numără: Refugiul și Călătoare pentru Domnul.

Despre Dragoste uimitoare

Fort Washington, PA, 5 ianuarie 2018: Dacă ai citit Refugiul, de Corrie ten Boom, atunci cunoști povestea lui Corrie. Ea și-a sacrificat propria siguranță pentru a ascunde în casa ei evrei, a fost arestată și a îndurat ororile lagărelor naziste de concentrare. În paginile Refugiului am văzut credința lui Corrie, precum și lucrarea și harul lui Dumnezeu; dar ce a urmat mai apoi? Dragoste uimitoare ne face cunoscut tocmai acest lucru prin intermediul unor întâmplări scurte - și anume, ne relatează întâlnirile lui Corrie cu oameni din toate sferele vieții: deținuți, un fost soldat al lui Hitler, staruri Hollywood și mulți alții. Putem vedea astfel, modul uimitor în care Corrie și-a împărtășit credința celor pierduți, din dragoste pentru Domnul și pentru poporul Său.

În cartea Dragoste uimitoare, aflăm că una dintre temerile mari, și de înțeles ale lui Corrie, era întoarcerea în Germania. Dar dacă aceasta era chiar chemarea lui Dumnezeu pentru ea? În mijlocul dificultăților, ea a învățat că, pentru a putea experimenta călăuzirea lui Dumnezeu în viața ta, trebuie să te supui Lui. Prin intermediul întâmplărilor relatate, aflăm despre lucrarea lui Dumnezeu în viața lui Corrie. Ea ne împărtășește despre modul în care s-a rugat atunci când s-a simțit nepotrivită pentru lucrarea misionară, despre modul în care a acționat când Dumnezeu a chemat-o să facă lucrul de care se temea cel mai mult, și despre modul în care a iertat ceea ce părea imposibil de iertat. Toate acestea au putut fi împlinite numai prin Hristos; și, același Dumnezeu care a înfăptuit aceste miracole în viața lui Corrie, continuă să facă la fel în viața noastră astăzi.

 

Scrie o recenzie

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta.

Produse menționate sau prezentate în această postare
Călătoare pentru Domnul
Corrie Ten Boom

Relatându-şi experienţele privind călăuzirea, iertarea şi puterea lui Dumnezeu, Corrie a fost mereu provocată să aplice deplin, în propria ei viaţă, adevărurile pe care le-a împărtăşit altora.

Prețul nostru: 27,00 RON
Prețul tău: 27,00 RON

Dragoste uimitoare
Corrie Ten Boom

În aceste pagini n-o întâlnim pe Corrie, ci pe Hristosul lui Corrie.

Prețul nostru: 21,00 RON
Prețul tău: 21,00 RON

Nimic fără Isus
Corrie Ten Boom

Această carte ne învață importanța ascultării Cuvântului lui Dumnezeu și a poruncilor Sale. Ea ne prezinta alegoria lui Isus ca fiind Vița iar noi mlădițele. Despărțiți de Salvatorul nostru nu putem face nimic.

Prețul nostru: 22,00 RON
Prețul tău: 22,00 RON

Refugiul - Corrie Ten Boom (SC)
Corrie Ten Boom, Elisabeth Sherrill, John Sherrill

Povestea adevărată a unei familii care a luptat împotriva isteriei naziste cu singura armă pe care o aveau: dragostea.

Prețul nostru: 30,00 RON
Prețul tău: 30,00 RON

Categorii