Ne puteți contacta pe site, pe Facebook sau la telefoanele: 0268 472 474 sau 0723584887

Livrare GRATIS cu Poșta Română, la orice comandă peste 300 lei.

 

Valentin Dedu

Sunt Valentin Dedu și îmi place să citesc și să scriu, și, astfel, să încurajez oamenii să trăiască o viață plină de semnificație. Sunt mulțumitor lui Dumnezeu pentru familia cu care m-a binecuvântat și pentru chemarea pe care mi-a dat-o, aceea de a-i inspira pe oameni să fie tot ceea ce Dumnezeu i-a destinat să fie.
În 2016 mi-am obținut doctoratul în Filosofie la Universitatea de Vest din Timișoara cu o teză pe Filosofia contemporană comparată despre postmodernism și modul în care acesta ne influențează viața noastră. Sunt absolvent de Teologie, am făcut un Master în Sociologie și unul în Filosofie. Am fondat și am condus o revistă creștină pentru viața de familie, am coordonat proiecte editoriale și educaționale și am publicat mai multe articole pe teme de viață creștină.
Am publicat patru cărți: Îndrăznește să visezi (2007), Păcatul omiterii (2012) și În prezența Lui (2014), Drumul schimbării (2016).
Sunt căsătorit de 14 ani cu Corina și avem 3 copii. Sunt implicat în slujirea pastorală de peste cincisprezece ani și am participat la dezvoltarea de programe de pregătire pentru lideri creștini. Pe scurt, îmi place să lucrez cu oamenii și să folosesc toate instrumentele pe care Dumnezeu mi le-a pus la dispoziție ca să îi ajut să își realizeze menirea.
Temele mele preferate sunt: dezvoltarea personală, caracterul, leadership-ul, creștinismul practic, succesul, antreprenoriat, social media, marketing, design, relații, etc.

Valentin Dedu

Distribuie

0 - 40 din 5 rezultate pentru

Pagina anterioară
Pagina următoare